Akvamarin Alternativ ametrin Ametyst Apachetårer bergkrystall Blå blonde agat Egenkjærlighet Engleshop engleshop.no Grønn Agat Grønnfluoritt Halschakraet Healing holistisk helse Howlitt hvilken krystall til hvilket stjernetegn hvordan bruke krystaller Inspirasjon Karneol Kjærlighet Krystaller Krystaller for barn krystaller for en god jul Krystaller for en hyggelig julefeiring krystaller for nybegynnere Krystallerogenglekort krystaller og englekort Krystaller og stjernetegn Krystaller til jul krystaller til skolestart Nybegynner krystaller rensing av krystaller Rosenkvarts røykkvarts skolestart Sodalitt Sort Turmalin stjernetegn og krystaller studiestart terese.no Teresejegard Turkis Turmalin kvarts

Krystaller for nybegynnere!

ametyst barn beroligende energi engleshop jording kjærlighet krystaller nybegynner oppbevaring av krystaller rensing av krystaller rosenkvarts røykkvarts søvn trygghet turkis ungdom Feb 12, 2024

Jeg får ofte spørsmål om hvilke krystaller som egner seg for nybegynnere, og derfor valgte jeg å skrive om 4 krystaller som jeg anbefaler til alle. Dette er 4 krystaller jeg jobber mye med, og det er vel ikke en dag uten at jeg bruker disse i praksisen min eller privat. Disse 4 krystallene kan også brukes fint av barn og ungdom.Jeg har også skrevet om rensing og oppbevaring av krystaller i dette innlegget.

 

Rosenkvarts: Kjærlighet

Turkis: Tilgivelse

Røyk kvarts: Trygghet og Jording

Ametyst: Beroligende, god å bruke ved søvnproblemer.

Hvordan velge riktig?

Når du skal kjøpe en krystall er det viktig at du bruker intuisjonen din. Det er viktig at du velger krystall etter intuisjonen og ikke etter kun en liste. Er du i butikk er det lurt å gå rundt å kjenne på de forskjellige krystallene. Når jeg skal kjøpe meg en ny krystall spør jeg ofte før jeg går inn i butikken om å få hjelp til å finne den krystallen jeg trenger akkurat nå. Jeg går bort til den, ofte ligger det fler av samme sort. Jeg går bort for å kjenne på dem. Ofte føler jeg at det å velge riktig krystall er enkelt. Jeg syntes det er best å gå på krystall shopping alene. Handler du i en nettbutikk er det mulig å meditere på bildene å komme frem til riktig krystall.

Husk at en liten krystall kan ha like mye god energi som en større. Om krystallen er tromlet eller ubehandlet har ingen betydning for dens energi. En krystall er veldig personlig, og det er viktig at den renses før bruk. Det er mange som også arver eller får smykker og krystaller i gave. Det er også viktig å rense dem også før bruk.

Rensing og oppbevaring av krystaller

Det er mange måter å rense krystaller på, jeg syntes det er enklest å rense krystallene i rennende vann med litt oppvask såpe. NB! Det er noen krystaller som ikke skal renses i vann!

Du kan også velge å legge krystaller i sol eller månelys. Noen krystaller og stener tåler ikke sterkt lys. det er Aventurin, Ametyst, Apachetåre, Citrin, Fluoritt, Rosenkvarts, Røykkvarts, Apatitt, Kunsitt og Safir.

Noen velger også å grave krystallene ned i jorden i et døgn. Forså å skylle dem med lunket vann etterpå.

Det er fint å beskytte krystaller og sten for støv og fett. Derfor anbefaler jeg deg å legge krystaller du ikke bruker i en eske eller et skrin med god plass!

Vil du lese mer om krystallene jeg skriver om her? Ta en titt i nettbutikken min www.engleshop.no VELKOMMEN!

Ønsker du å vite hvilken krystall som passer deg? Ta kontakt med meg på mail [email protected] så svarer jeg deg. Du skriver litt informasjon om deg selv og hva du ønsker å få hjelp eller støtte til. Jeg mediterer på deg og din «utfordring». For å finne en krystall for deg tar jeg betalt kr 100. Via Vipps!

 

Alternativ, Ametyst, holistisk helse, hvordan bruke krystaller, Krystaller for barn, krystaller for nybegynnere, krystaller og englekort, Nybegynner krystaller, rensing av krystaller, Rosenkvarts, røykkvarts, Turkis

Gå ikke glipp av nyhetsbrevet! 

Hver uke deler jeg noe nytt om krystaller, ulike behandlinger, nye blogginnlegg og unike tilbud.