Akvamarin Alternativ ametrin Ametyst Apachetårer bergkrystall Blå blonde agat Egenkjærlighet Engleshop engleshop.no Grønn Agat Grønnfluoritt Halschakraet Healing holistisk helse Howlitt hvilken krystall til hvilket stjernetegn hvordan bruke krystaller Inspirasjon Karneol Kjærlighet Krystaller Krystaller for barn krystaller for en god jul Krystaller for en hyggelig julefeiring krystaller for nybegynnere Krystallerogenglekort krystaller og englekort Krystaller og stjernetegn Krystaller til jul krystaller til skolestart Nybegynner krystaller rensing av krystaller Rosenkvarts røykkvarts skolestart Sodalitt Sort Turmalin stjernetegn og krystaller studiestart terese.no Teresejegard Turkis Turmalin kvarts

Howlitt – gir deg tålmodighet!

avslapping balanse chakra engleshop howlitt inspirasjon krystaller lysbærer stress søvn terese terese jegard tålmodighet Feb 12, 2024

Howlitten vil også lære oss å forstå det gode og det onde, lyset og mørket og at det hele finnes i oss selv. Den hjelper deg også å bli bevisst dine tanker og meninger. Howlitten lærer deg å finne balansen mellom det å gi og motta.

 

Hver fredag har jeg lyst til å skrive om krystaller. Så fredager er dagen hvor jeg gir inspirasjon og informasjon om krystallene jeg bruker og selger. Jeg driver nettbutikken www.engleshop.no, der har jeg mange fine krystaller og jeg blir selvfølgelig glad hvis du tar en titt i nettbutikken min.

Howlitt er en sten for avslapping.I en stresset situasjon er det nyttig å holde rundt en howlitt, eller plassere en eller to howlitter i bukselommen. Mange bruker denne stenen for å fjerne alle former for stress.

Howlitten brukes også i forbindelse med søvnløshet som skyldes stor tankevirksomhet. Har du problemer med å sovne pga «tankespinn» er det lurt å legge en eller to små howlitter under hodeputen før du skal sove, og la den ligge natten igjennom.

Å fokusere på en Howlitt, kan hjelpe deg med sjelereiser og gi deg innsikt i tidligere liv og erfaringer. Plasserer du en Howlitt  på det «tredje øyet» vil den åpne opp for minner fra tidlige erfaringer og liv.

Howlitten gir deg tålmodighet.

Howlittens healingegenskaper

  •  Tar bort søvnløshet
  •  Balanserer kroppens kalsiumbalanse
  •  Styrker tenner og skjellet.

Den fyller oss med ny inspirasjon og nye ideer og er den ytterst velegnet til å ha liggende ved siden av seg, når man arbeider.

Howliten er en lysbærer og hjelper deg ut av mørke og perioder med tungsinn og depresjoner. Ha gjerne en Howlit liggende i lommen din som du kan ta på når du føler at du har behov for litt trøst.

Stenen vil også lære oss å forstå det gode og det onde, lyset og mørket og at det hele finnes i oss selv. Stenen hjelper deg også å bli bevisst dine tanker og meninger.

Howlit lærer deg å finne balansen mellom å gi og motta.

Fysisk : Mot muskelkramper og forkalkning i kar og årer. Lindrer migrene og er beroligende

Chakra: panne og rot

Howlitten må ikke renses i vann!

Har du noen gode erfaringer med howlitt du vil dele?

Engleshop, Howlitt, Inspirasjon, Teresejegard

Gå ikke glipp av nyhetsbrevet! 

Hver uke deler jeg noe nytt om krystaller, ulike behandlinger, nye blogginnlegg og unike tilbud.