Akvamarin Alternativ ametrin Ametyst Apachetårer bergkrystall Blå blonde agat Egenkjærlighet Engleshop engleshop.no Grønn Agat Grønnfluoritt Halschakraet Healing holistisk helse Howlitt hvilken krystall til hvilket stjernetegn hvordan bruke krystaller Inspirasjon Karneol Kjærlighet Krystaller Krystaller for barn krystaller for en god jul Krystaller for en hyggelig julefeiring krystaller for nybegynnere Krystallerogenglekort krystaller og englekort Krystaller og stjernetegn Krystaller til jul krystaller til skolestart Nybegynner krystaller rensing av krystaller Rosenkvarts røykkvarts skolestart Sodalitt Sort Turmalin stjernetegn og krystaller studiestart terese.no Teresejegard Turkis Turmalin kvarts

Krystaller for kjærlighet

egenkjærlighet engleshop grønn agat harmoni healing kjærlighet krystaller rensing av krystaller rosenkvarts terese terese jegard turkis turmalinkvarts Feb 12, 2024

Krystaller for kjærlighet kan brukes hvis du ønsker mer kontakt med hjertesenteret ditt, eller om du vil ha mer kjærlighet til eller av de som er rundt deg!

 

Jeg har valgt skrive om krystaller for kjærlighet! Kjærlighet er et stort tema, og i disse dager kan det være fint fokusere på de nære og viktige relasjoner. Som alltid, må man begynne med seg selv. Jeg har brukt spesielt mye tid med Rosenkvarts og Turkis for å komme i kontakt med hjertet mitt. Etterhvert oppdaget jeg at det var noen andre krystaller som også var i stor nytte for å oppnå kjærlighet og harmoni til meg selv og de rundt meg.

Mange av mine klienter ønsker komme inn til hjertesenteret sitt, for å få mer kontakt med seg selv og sine sanne følelser. Jeg har anbefalt dem å bruke en kombinasjon av disse krystallene. De har meditert på dem, og hatt dem med seg i lommen eller rundt halsen i en tid. Mange av klientene har kommet med tilbakemelding til meg at de har hjulpet dem.

Rosenkvarts: Stikkord for rosenkvarts er kjærlighet, tilgivelse, ro, harmoni og balanse. Rosenkvartsen er kjærlighetssten nr 1!

Grønn Agat: Den grønne agaten gir deg selvtillit og hjelper deg å se kjærligheten! 

Turkis: Roer ned overaktiv tankevirksomhet og virker balanserende på følelser! 

Turmalinkvarts: Åpner ditt hjerte for kjærlighet hos deg selv og andre! Turmalinkvartsen er en superkraftig lykkesten! Den hjelper oss å se ting klarere.

Grønn Fluoritt: Den grønne fluoritten styrker hjertesenterets følelser

Er det noen krystaller du vil anbefale for kjærlighet?

Disse krystallene er fine å bruke hver for seg eller sammen!

Husk å rense krystallene ofte!

Vil du lese mer om krystallene, kan du lese mer om dem i nettbutikken min.

 

Egenkjærlighet, engleshop.no, Grønn Agat, Grønnfluoritt, Healing, Kjærlighet, Krystaller, Rosenkvarts, terese.no, Turkis, Turmalin kvarts

Gå ikke glipp av nyhetsbrevet! 

Hver uke deler jeg noe nytt om krystaller, ulike behandlinger, nye blogginnlegg og unike tilbud.