Skip to main content
  • Det viktigste for meg er å være med på å "Heale verden" litt hver dag!

Krystaller for en god jul!

Nå nærmer julen seg med stormskritt!
Julefreden skal senke seg, familie idyllen skal være på topp, alt skal være kos og ikke minst vi skal feire en hyggelig jul med familien!

Jeg har valgt ut noen krystaller for å bringe juleglede til alle!

Ametyst: Ametyst er en beroligende sten, den endrer negativ energi og derfor gir den en mer positiv stemning. Hvis du har en ametystklynge er den ekstra fin å bruke til å holde en god energi i rommet. Denne krystallen er naturlig beroligende og kan bidra til god stemning rundt middagsbordet.

Rosenkvarts: Rosenkvartsen gir ubetinget kjærlighet, så hvis du bærer nag til din kjære eller dine nærmeste, vil rosenkvartsen hjelpe deg å tilgi og gi slipp!

Energien til Rosenkvarts er beroligende, derfor er den perfekt til å holde julekaoset under kontroll!

Apachetårer: Den er fin å bruke dersom det er noen i juleselskapet som sørger over en kjær som ikke er med dem lenger.

Karneol: Det er mye god julemat og mange gode julekaker! Karneolen er bra for magen og fordøyelsen.

Blå blonde agat: Denne krystallen vil bidra til god kommunikasjon og rolig hyggelig atmosfære.

Sort Turmalin: Det er en svært beskyttende sten, jeg anbefaler deg å plassere en litt større sort turmalin eller noen små ved inngangsdøren din. Sort Turmalin er en sterkt beskyttende sten og fjerner negativ energi.  Den vil bidra til en god jording blant dine gjester.

Sodalitt: Denne krystallen er perfekt for gruppesamlinger, den oppmuntrer til samvær og bringer mennesker sammen til et felles formål. Sodalitten gir god fokus, og hjelper folk å uttrykke seg tydelig!

Jeg ønsker deg en magisk jul!

Ametyst, Apachetårer, Blå blonde agat, engleshop.no, Karneol, Krystaller, krystaller for en god jul, Krystaller for en hyggelig julefeiring, Krystaller til jul, Rosenkvarts, Sodalitt, Sort Turmalin