Coaching

Livets forskjellige stadier byr på forskjellige utfordringer!

Ønsker du å endre noe i din livssituasjon? Eller ønsker du å endre noe i dine relasjoner eller din karriere? Eller har du et mål du ønsker å oppnå?

Jeg kan hjelpe deg!

Jeg er god til å lytte og stille spørsmål slik at du utfordrer deg selv med nye måter å se og gjøre ting på. Sammen lager vi en plan på hvordan få endringene gjennomført.

Jeg støtter deg ved å stille spørsmål ved forskjellige valg og tilnærminger, utfordrer deg med nye måter å se og gjøre ting på, og hjelper deg å koble sammen hvordan verdiene dine står i veien eller kan hjelpe deg med å finne den rette veien videre.En typisk coachingtime hos med ser slik ut:

Vi begynner med en gratis og uforpliktende samtale på 15 minutter over telefon. Hvis kjemien stemmer for deg og du ønsker videre coaching setter vi opp en time hvor vi lager en plan ut i fra dine ønsker med coachingen.  Planen inneholder mål, oppgaver og strategivalg for selve coachingen. 

Jeg anbefaler i utgangspunktet en 12 ukers plan men det er selvfølgelig helt OK å ha kontakt i en kortere eller lenger periode. Den første tiden møtes vi en gang i uken, deretter hver 2. uke, så hver 3. uke.

Hvis du ønsker å prøve ut coaching med meg kan du å booke en kostnadsfri samtale med meg ved å sende meg en sms til 48502308. Hvis du vil kan du gjerne skrive litt om deg selv og hva du ønsker coaching til.
Jeg ringer deg så tilbake for en uforpliktende samtale.

Jeg tar i mot klienter via Skype eller på mitt kontor. 


Made with love by Terese. All rights Reserved.

Levert av Ascentia AS