Skip to main content

Mine behandlinger

Krystallhealing 60 min

En time hvor du «lander» på benken. Jeg balanserer din kropps energi med hendene mine, og leser kroppen din. Ca. halvveis i timen legger jeg krystaller på deg, de velger jeg ut ifra ¨lesingen¨ og intuitivt til akkurat deg.
Jeg setter også av tid til samtale i denne behandlingen hvis ønskelig.

Oppdag deg selv gjennom føttene dine, 60 min

Dette er en time med fokus på jording, jeg starter med en lett fotmassasje og igangsetting av lymfesytemet. Dette vil gi deg en økt tilstedeværelse og gir en bedre energiflyt.
Hvis du ønsker krystaller som støtter dette arbeidet vil jeg også legge noen krystaller på deg den siste delen av timen. Jeg setter også av tid til samtale i denne behandlingen hvis ønskelig.

Intuitiv coaching med reading, 60 min

Intuitiv veiledning med reading, handler mye om å bli sett og få hjelp til å se deg selv fra et annet perspektiv enn dit vante ståsted. Mange opplever mye stress forbundet med krav om å lykkes i alt, og lar seg påvirke av normer i samfunnet vårt. Eller å ha blitt påvirket av andre, Gjennom intuitiv veiledning får du hjelp til å se deg selv fra et annet perspektiv og få en større forståelse for hvordan du fungerer som menneske, eget potensiale og hva som er riktig for DEG.
Etter intime med Reading og omtale vil du få en større innsikt og forståelse for hvorfor du er slik du er eller gjør det du gjør. Denne behandlingen kan jeg også ta via skype.

Finne krystaller til deg 30 min.

Ønsker du en kort lesing på hvilke krystaller jeg anbefaler deg å bruke?
Jeg finner frem 3-5 krystaller du bør bruke akkurat nå.
Krystallene kan du kjøpe av meg på klinikken. 
Denne behandlingen kan jeg også ta via Skype.

Husrens

Sammen med min kollega Charlotte gir vi husrens.
Sammen har vi 10 års erfaring med dette.
Vi tar på oss oppdrag i Oslo og omegn.
Vi kan også gjøre fjernrens på steder og i boliger.
Ta kontakt med oss for pris!