Skip to main content

Akvamarin – styrker din livskvalitet!

Akvamarin løsner opp angst, roer og balanserer følelsesmessig, mentalt og fysisk.

Hver fredag har jeg lyst til å skrive om krystaller. Så fredager er dagen hvor jeg gir inspirasjon og informasjon om krystallene jeg bruker og selger. Jeg driver nettbutikken www.engleshop.no, der har jeg mange fine krystaller og jeg blir selvfølgelig glad hvis du tar en titt i nettbutikken min.

Akvamarinen kan gi deg ro og glede og en følelse av letthet og begeistring som gjør at du får lyst til å engasjere deg i livet! Kanskje den derfor styrker din livskvalitet? Jeg har tidligere for snart 3 år siden brukt akvamarinen en del. Jeg var utbrent og utslitt av livet. Jeg var helt tom. Jeg jobbet med mange krystaller, men særlig følte jeg meg bedre etter noen måneder med gjevnlig bruk av bla akvamarin. Jeg brukte også rosenkvarts og citrin mye i den perioden.

Hvis du føler at du ikke klarer å gi uttrykkfor dine egne behov, eller hvis du ikke klarer å formidle meningene dine, kan det være en svakhet i energien midt i halsen. Da kan en Akvamarin være til god hjelp. Jeg anbefaler deg å legge en akvamarin mot halsen, i halsgropen. Jeg har hatt mange uker hvor jeg ikke har klart å formidle mine meninger, og etter noen dager hvor jeg har latt en akvamarin ligge på halsen min i ca 25 minutter et par ganger i løpet av dagen kjent  en stor forskjell. De rundt meg som jeg har forsøkt å formidle mine meninger til, har forstått meg og hva jeg har sagt. Jeg mener så og si å ha sagt akkurat det samme som tidligere, men de mener nå at stemmen min er klarere og at det er lettere å forstå mitt budskap!!!

Akvamarinens egenskaper: Stimulerer til selverkjennlse, inspirerasjon, bidrar til kreativitet, balanserer følelser, reduserer stress og roer sinnet. Akvamarinen beskytter auraen og gir økt intuisjon.

Organer som kan ha god nytte av Akvamarin energien er halsen, nakken, skjoldbruskkjertelen, lymfekjertlene, hjernen, tennene og øynene.

Det sies at akvamarin er en god å ha med når man er ute å reiser, i og med dens energi er beskyttende. Det sies også at den gir god beskyttelse ved reise på vann. Jeg blir lett sjøsyk, så til sommeren skal jeg ta med meg en eller to når jeg skal på sjøen, kanskje den virker?

Akvamarinen er en sten for fred og glede, spesielt i menneskelige relasjoner.

Energien og vibrasjonen til Akvamarinen er fantastisk og brukes ofte til krystallhealing og meditasjon.

Akvamarin og rosenkvarts forsterker hverandres energier!

Link til Akvamarin i nettbutikken.

Hvis du legger en Akvamarin, Rosenkvarts og Aventurin under hodeputen når du legger deg på kvelden, vil du våkne opp og føle deg lettere til sinns!

Akvamarin, Halschakraet, Krystaller, Krystallerogenglekort, Rosenkvarts